AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda çürük diş görmek

Kahve falında ağızda çürük diş görmek

Kahve falında ağızda çürük diş görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ticaretinin de hızlanacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, o masumların bedduasını alacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ağızda çürük diş gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda fazla diş görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulur.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek kişinin güzel işler yapacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda diş görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağız ve diş görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda çok diş görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir