AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız dolusu diş görmek

Kahve falında ağız dolusu diş görmek

Kahve falında ağız dolusu diş görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu diş gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her teklifi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kusmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında ağız dolusu kan kusmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek üzüleceğine ve borçlanacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında ağız dolusu kan görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir