AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız ve diş görmek

Kahve falında ağız ve diş görmek

Kahve falında ağız ve diş görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ağız ve diş gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar sonsuz seçenekler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işarettir.

Kahve falında ağızda diş görmek prestij kazanılacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek eğlenceli günler geçirileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda çok diş görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında ağız ve diş görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya inanılır.

Kahve falında ağızda fazla diş görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, diplomalı kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir