AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda fazla diş görmek

Kahve falında ağızda fazla diş görmek

Kahve falında ağızda fazla diş görmek kazancının hiç azalmayacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, insanlara iş öğreteceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda fazla diş gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Kahve falında ağızda fazla diş görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, işinde verimsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ağız ve diş görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek araba alınacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda diş görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında ağızda çok diş görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek birçok ortaklık kurulacağına, büyük takdir toplanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir