AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda çok diş görmek

Kahve falında ağızda çok diş görmek

Kahve falında ağızda çok diş görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, iyi halinin kalmayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda çok diş gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında ağızda çok diş görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda fazla diş görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağız ve diş görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında ağız dolusu diş görmek evine haciz geleceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işarettir.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda diş olmadığını görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir