AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda balık görmek

Kahve falında ağızda balık görmek

Kahve falında ağızda balık görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, rakipsiz hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağızda balık gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Kahve falında ağızda balık görmek stresli bir ortama gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız içi görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağız silmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında ağız ve diş görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında ağızda saç teli olduğunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ağız münakaşası etmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda çürük diş görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir