AnaSayfa / Genel / Kahve falında balonla gezmek

Kahve falında balonla gezmek

Kahve falında balonla gezmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, yeni işlere girişileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, kalkınacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında balonla gezmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında balonla gezmek kafasının boşalacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında uçan balonla gezmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında renkli balonlar görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında elinde balon görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Kahve falında su balonu görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında havada balonla uçmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Kahve falında dilek balonu görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne balon bırakmak rızkın genişleyeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir