AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek balonu görmek

Kahve falında dilek balonu görmek

Kahve falında dilek balonu görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ümitlerinin son bulacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dilek balonu gördüyseniz:

  • İyi niyetli yaklaşımlarınız takdir edilmiyor.

Kahve falında dilek balonu görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işarettir.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek ismi duymak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilek görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinden dilek dilemek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir