AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde balon görmek

Kahve falında elinde balon görmek

Kahve falında elinde balon görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, böyle işlere kalkışacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya alamet eder.

Kahve falında elinde balon gördüyseniz:

  • Duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Kahve falında elinde balon tutmak işlerin büyük başarılar getireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında elinde balon görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elinde balon görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Kahve falında patlak balon görmek dertlerinden arınacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş balon görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binilen balon görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renk renk balon görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baloncuk yapmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir