AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada balonla uçmak

Kahve falında havada balonla uçmak

Kahve falında havada balonla uçmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işarettir.

Kahve falında havada balonla uçmak gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerin özel hayatınıza veya iş yaşamınıza olumlu etkisi olmasına dikkat edin.

Kahve falında havada balonla uçmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak hava balonu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hava balonu görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında havada balon görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Kahve falında balona tutunup uçmak huzurunun da yerine geleceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında balon içinde uçmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uçan balonla uçmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalettir.

Kahve falında balonun içinde uçmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir