AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne balon bırakmak

Kahve falında gökyüzüne balon bırakmak

Kahve falında gökyüzüne balon bırakmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, tamamlanmadan kalacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne balon bırakmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz.

Kahve falında gökyüzüne balon bırakmak elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa yorulur.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde balon görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde balonlar görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında balonla gökyüzüne uçmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği aç bırakmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalettir.

Kahve falında kadını hamile bırakmak şansının bir türlü dönmeyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir