AnaSayfa / Genel / Kahve falında su balonu görmek

Kahve falında su balonu görmek

Kahve falında su balonu görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kazançlı bir işe girileceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su balonu gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında su dolu balon görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu balon görmek engellerden kurtulacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su balonu görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalettir.

Kahve falında balon toplamak çeşitli kırgınlıklar olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalpli balon görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Kahve falında balon dağıtmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, refah düzeyinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balon tutmak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında kalpli balon görmek hastalıkların kalmayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir