AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan balonla gezmek

Kahve falında uçan balonla gezmek

Kahve falında uçan balonla gezmek hayırlı evlat sahibi olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, maddi gücünün katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan balonla gezmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Kahve falında uçan balonla gezmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balonla gezmek gülen yüzünün solacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan balon görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan balona binmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balonda uçtuğunu görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında balon uçtuğunu görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uçan balon tutmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında balon uçurduğunu görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir