AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon tutmak

Kahve falında balon tutmak

Kahve falında balon tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, şansın kapanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında balon tutmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında elinde balon tutmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon balığı tutmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan balon tutmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalet eder.

Kahve falında balon tutmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hatalı yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlak balon görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalettir.

Kahve falında uçan beyaz balon görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında uçan balonla uçmak kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir