AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon şişirdiğini görmek

Kahve falında balon şişirdiğini görmek

Kahve falında balon şişirdiğini görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kariyer sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında balon şişirdiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Kahve falında balon şişirmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek söz sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi balon şişirmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şişirilmemiş balon görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında şişmemiş balon görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişme balon görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon şişiren birini görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında şişmiş balon görmek bereket ve huzur getireceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir