AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan balonla uçmak

Kahve falında uçan balonla uçmak

Kahve falında uçan balonla uçmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan balonla uçmak gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Kahve falında uçan balonla uçmak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan balonda uçmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balonun içinde uçmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balonun üstünde uçmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında havada balonla uçmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balona tutunup uçmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında balonda uçmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında balon uçmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir