AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon balığı tutmak

Kahve falında balon balığı tutmak

Kahve falında balon balığı tutmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kazancının helal para olacağına işarettir.

Kahve falında balon balığı tutmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında balon balığı tutmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balon tutmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan balon tutmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde balon tutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon balığı görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şelalede balık tutmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten balık tutmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çok balık tutmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir