AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan beyaz balon görmek

Kahve falında uçan beyaz balon görmek

Kahve falında uçan beyaz balon görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret eder.

Kahve falında uçan beyaz balon gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Kahve falında uçan beyaz balon görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz balon uçurmak hasretin ve özlemin biteceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan balona binmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında mavi uçan balon görmek yeni yerler göreceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk uçan balonlar görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli uçan balon görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balon uçurduğunu görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir