AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan balon tutmak

Kahve falında uçan balon tutmak

Kahve falında uçan balon tutmak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, refah düzeyinin düşeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan balon tutmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Kahve falında uçan balon tutmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında balon uçurmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan balon görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli uçan balon görmek yeni çalışmalara girişileceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi uçan balon görmek deniz aşırı işler yapılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Kahve falında uçan balona binmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan balonla uçtuğunu görmek başına uğursuz olayların geleceğine, kısmetsizlik yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir