AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon toplamak

Kahve falında balon toplamak

Kahve falında balon toplamak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, korkularının sona ereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon toplamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında balon toplamak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Kahve falında balon şişiren birini görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balon uçurduğunu görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında uçan balonla gezmek fakir fukaraya yardım edileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında büyük uçan balon görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine inanılır.

Kahve falında patlak balon görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok balon görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balon üstünde uçmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir