AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon uçurduğunu görmek

Kahve falında balon uçurduğunu görmek

Kahve falında balon uçurduğunu görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon uçurduğunu gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında rengarenk uçan balonlar görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında balonla uçtuğunu görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işarettir.

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük uçan balon görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında balonda uçtuğunu görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, çeşitli gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balon uçtuğunu görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balon uçurtmak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uçan balon görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, epey bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir