AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük uçan balon görmek

Kahve falında büyük uçan balon görmek

Kahve falında büyük uçan balon görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, işbirliği içinde olacağına, takdir edileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük uçan balon gördüyseniz:

  • Yalnız verdiğiniz kararlardan sizi döndürmek için yapılacak baskılara kulak asmamalısınız.

Kahve falında büyük uçan balon görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında balonla uçtuğunu görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan balonla uçtuğunu görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında uçan balonla gezmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında beyaz balon uçurmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine inanılır.

Kahve falında uçan balona binmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında rengarenk uçan balon görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Kahve falında balon uçtuğunu görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yüksek bir makamı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir