AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok balon görmek

Kahve falında çok balon görmek

Kahve falında çok balon görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, canının ve malının garantide olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çok balon gördüyseniz:

  • Fazla konuşmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında çok balon görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında binilen balon görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında balonun uçtuğunu görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında şişme balon görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına tabir olunur.

Kahve falında renk renk balon görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi balon görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu balon görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir