AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon üstünde uçmak

Kahve falında balon üstünde uçmak

Kahve falında balon üstünde uçmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, işini büyüteceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında balon üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında balonun üstünde uçmak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon üstünde uçmak keyifli günler geçireceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işaret eder.

Kahve falında balonla uçmak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında uçan balonla uçmak kazancın gittikçe azalacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balonda uçmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında balona binip uçmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında balonla gökyüzüne uçmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balonun içinde uçmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir