AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon oynamak

Kahve falında balon oynamak

Kahve falında balon oynamak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işarettir.

Kahve falında balon oynamak gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında balonla oynamak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon oynamak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında balon balığı tutmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işarettir.

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında elinde balon görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz balon uçurmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi balonlar görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kötü duygularından arınacağına delalettir.

Kahve falında yeşil balon görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir