AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan balona bindiğini görmek

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına inanılır.

Kahve falında uçan balona bindiğini gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında balona bindiğini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balon uçurduğunu görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan balona binmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz balon uçurmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına inanılır.

Kahve falında mavi uçan balon görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan beyaz balon görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir