AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil balon görmek

Kahve falında yeşil balon görmek

Kahve falında yeşil balon görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin duracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil balon gördüyseniz:

  • Karşılıksız yardım bekleyen faydacı kişilerle nasıl başa çıkacağınızın iç güdüsel olarak farkındasınız.

Kahve falında yeşil balon görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, bekârlığına da veda edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan balonla gezmek sevgi ve hürmet göreceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli balon görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan balonla uçmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında balonda uçtuğunu görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında hava balonu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında balonun içinde uçmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde balon görmek hayırlı kapıların açılacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir