AnaSayfa / Genel / Kahve falında balonla oynamak

Kahve falında balonla oynamak

Kahve falında balonla oynamak yeni bir işe geçiş yapılacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, hayaline kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balonla oynamak gördüyseniz:

  • İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir.

Kahve falında balonla oynamak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kazancının azalacağına işarettir.

Kahve falında balon oynamak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, makam ve rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında büyük uçan balon görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında şişmemiş balon görmek zayıflayacağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk uçan balon görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine rivayet eder.

Kahve falında balonla uçtuğunu görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında patlamış balon görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine inanılır.

Kahve falında balon yakalamak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir