AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz balon uçurmak

Kahve falında beyaz balon uçurmak

Kahve falında beyaz balon uçurmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz balon uçurmak gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Kahve falında beyaz balon uçurmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında uçan beyaz balon görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Kahve falında balon uçurtmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı uçan balon görmek planlarının gerçekleşeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında uçan balonla gezmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında uçan balona bindiğini görmek işe giren herkesin kalkınacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına yorulur.

Kahve falında balon uçurmak yeni bir hayata adım atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında balonun uçtuğunu görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir