AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon balığı görmek

Kahve falında balon balığı görmek

Kahve falında balon balığı görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, durulacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına tabir olunur.

Kahve falında balon balığı gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Kahve falında balon balığı tutmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon balığı görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek aileden ayrı kalınacağına, rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında balona binen insanlar görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına tabir olunur.

Kahve falında baloncuk yapmak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balonun içinde uçmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kırmızı balon görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon şişirmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir