AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten balık tutmak

Kahve falında yüksekten balık tutmak

Kahve falında yüksekten balık tutmak duygularının karşılık göreceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ticarette zarar edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten balık tutmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Kahve falında yüksekten balık tutmak kendisini işine vereceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden balık tutmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak mutlu günlerin yaşanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında açık denizde balık tutmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işarettir.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak zorluğa düşeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir