AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok balık tutmak

Kahve falında çok balık tutmak

Kahve falında çok balık tutmak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok balık tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında balık çok balık tutmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık denizde balık tutmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çok günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil balık tutmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden balık tutmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiden balık tutmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyuda balık tutmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş balık tutmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri balık tutmak sorunların ardı ardına geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir