AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız sütü görmek

Kahve falında ağız sütü görmek

Kahve falında ağız sütü görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, sağlığının yerinde olacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, başarıya giden yolların açılacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız sütü gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında ağız sütü görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında ağızda diş görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağızda şeker görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda yara görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında ağız öpmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda balık görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, sahip olduklarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız tartışması görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir