AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız tartışması görmek

Kahve falında ağız tartışması görmek

Kahve falında ağız tartışması görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız tartışması gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında ağız tartışması görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, sorunlarının birken beş olacağına delalettir.

Kahve falında ağız tartışması yapmak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayla tartıştığını görmek amacına ulaşabileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kocayla tartıştığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek zor günlerin uzaklaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına rivayet eder.

Kahve falında birisiyle tartıştığını görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinle tartıştığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında tartıştığın birini görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir