AnaSayfa / Genel / Kahve falında balikli su görmek

Kahve falında balikli su görmek

Kahve falında balikli su görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, zenginleşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balikli su gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında suyun içinde bal görmek sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balikli su görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında ballı su içmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı su görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında balikli suya girmek çok para kazanılacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, para pul sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı kaymaklı ekmek yemek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anzer balı görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir