AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı su görmek

Kahve falında ballı su görmek

Kahve falında ballı su görmek huzur ve şifa bulacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, neşe içinde olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ballı su gördüyseniz:

  • Herkes size yardım edecek durumda olmasa da, siz yalnız başınıza ilerleyebilecek konumdasınız.

Kahve falında ballı su görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında ballı su içmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balikli su görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında balikli suya girmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde bal görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan bal görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek ve bal görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir