AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı su balıgı tutmak

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak aile içinde de bereketin artacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, çevrenizden takdir görmeye delalet eder.

Kahve falında tatlı bal yemek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ballı tatlı yemek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına yorulur.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet eder.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek stres içinde günler geçireceğine, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ballı tatlı görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanik suda balik tutmak uzun süre bu durumun devam edeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir