AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve bal görmek

Kahve falında ekmek ve bal görmek

Kahve falında ekmek ve bal görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, isteklerine kavuşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, büyük bir adım atılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ekmek ve bal gördüyseniz:

  • Üretkenliğiniz artıyor.

Kahve falında ekmek bal yemek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, ticarete atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ballı kaymaklı ekmek yemek ziraat ve harmandan fayda görmeye, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek ve bal yemek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bal ekmek komşular tarafından kötülenileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında bal ekmek yemek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek geçiminin zor hale geleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası bal yemek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir