AnaSayfa / Genel / Kahve falında balikli suya girmek

Kahve falında balikli suya girmek

Kahve falında balikli suya girmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında balikli suya girmek gördüyseniz:

  • Belli kişilerin doğruluğu sorgulanabilir ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında balikli suya girmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında balikli su görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ballı su içmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işarettir.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ballı su görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde bal görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulur.

Kahve falında siyah suya girmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su kanalına girmek halsizleşeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir