AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı lokum yemek

Kahve falında ballı lokum yemek

Kahve falında ballı lokum yemek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dişe diş savaşacağına yorulur.

Kahve falında ballı lokum yemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ballı lokum yemek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ballı lokum görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında camide lokum yemek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum bisküvi yemek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çaresizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bademli lokum yemek koltuğunun yükseleceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında şeker ve lokum yemek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı lokum yemek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül lokumu yemek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir