AnaSayfa / Genel / Kahve falında bademli lokum yemek

Kahve falında bademli lokum yemek

Kahve falında bademli lokum yemek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, anne babaya müjde verileceğine, birçok iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bademli lokum yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında bademli lokum yemek azalacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı lokum yemek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet eder.

Kahve falında lokum yemek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında gül lokumu yemek kişinin içinin daralacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ballı lokum yemek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında lokum yemek ve yedirmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalettir.

Kahve falında naneli lokum yemek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum almak ve yemek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir