AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı lokum görmek

Kahve falında ballı lokum görmek

Kahve falında ballı lokum görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, planlı ve programlı davranacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ballı lokum gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Kahve falında ballı lokum yemek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı lokum görmek iş yaşantısında hırslanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı lokum görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum dükkanı görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum verdiğini görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum kutusu görmek fakirlikten kurtulmaya, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine işarettir.

Kahve falında lokum tutmak kötü olayların meydana geleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı lokum yemek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir