AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum bisküvi yemek

Kahve falında lokum bisküvi yemek

Kahve falında lokum bisküvi yemek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum bisküvi yemek gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında lokum ve bisküvi yemek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında lokum bisküvi yemek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında bisküvi ve lokum görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Kahve falında bisküvi lokum görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir