AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı lokum görmek

Kahve falında sarı lokum görmek

Kahve falında sarı lokum görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı lokum gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Kahve falında sarı lokum görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek arkasından iyi konuşulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir kutu lokum görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum çikolata yemek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sevinç dolu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında şeker ve lokum yemek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir