AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum dükkanı görmek

Kahve falında lokum dükkanı görmek

Kahve falında lokum dükkanı görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum dükkanı gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Kahve falında lokum dükkanı açmak sevindirici olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum dükkanı görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşitli lokum görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, güzel günler için yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında lokum dağıttığını görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli lokum görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birine lokum ikram etmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum almak ve yemek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, huzurunun bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir