Kahve falında yeşil çay içmek

Kahve falında yeşil çay içmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, onlara değer vereceğine, sorunların son bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çay içmek gördüyseniz:

  • Yapılan anlaşmaların olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında yeşil çay içmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ballı çay içmek sevilen bir işe ortak olunacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında semaverden çay içmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında arabada çay içmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında semaver çayı içmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında komşularla çay içmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında şekerli çay içmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının çayını içmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top