AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan inmek

Kahve falında balkondan inmek

Kahve falında balkondan inmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan inmek gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Kahve falında balkondan inmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan aşağı inmek zarar etme riskini en aza indireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan iple inmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zirveden inmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında su kuyusuna inmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, yazgısının güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bisiklete binmek inmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında eşekten inmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir