AnaSayfa / Genel / Kahve falında abinin düğününü görmek

Kahve falında abinin düğününü görmek

Kahve falında abinin düğününü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, başarı ve zafer kazanacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında abinin düğününü gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Kahve falında abinin düğününü görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında abi düğünü görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında abini görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyle konuşmak üzerinde kafa yoracağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında abi öldürmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında abiyi hasta görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine inanılır.

Kahve falında abi ve dayı görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, adının her yerde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında abiyi damat görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir