AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyi hasta görmek

Kahve falında abiyi hasta görmek

Kahve falında abiyi hasta görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, dertlerinin günden güne artacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında abiyi hasta gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında abiyi hasta görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında abinin hasta olduğunu görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abin olduğunu görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abiyi öpmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi ve yenge görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Kahve falında abinin arkadaşını görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölen abiyi görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işaret eder.

Kahve falında abi öpmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir