AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi öldürmek

Kahve falında abi öldürmek

Kahve falında abi öldürmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abi öldürmek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Kahve falında abinin öldüğünü duymak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında abi öldüğünü görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine tabir olunur.

Kahve falında abini öldürmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyi öldürmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında abiyi öldü görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında abi öldürmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına inanılır.

Kahve falında abinin öldüğünü görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan abi görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir